Error Script Error? - Warhammer 40K Fantasy
 

Welcome to Librarium Online!

Join our community of 80,000+ members and take part in the number one resource for Warhammer and Warhammer 40K discussion!

Registering gives you full access to take part in discussions, upload pictures, contact other members and search everything!


Register Now!

User Tag List

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Script Error?

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Montgomery, Illinois
    Age
    41
    Posts
    764
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ReputationReputationReputationReputation
    80 (x2)

    Script Error?

    I keep getting a script error every time I load a page. If I continue running scripts the error comes up every page and eventually the new page will come up blank. If I choose to not run scripts then I lose access to all the tools and smileys and such. Is it my computer or something with the site? I am thinking it is something to do with my computer as I don't see a thread about it but it only happens on this site, not any other sites I go to. Thanks to any computer knowledgeable people out there who can help me out.


  2. Remove Advertisements
    Librarium-Online.com
    Advertisements
     

  3. #2
    The Landlord Blackhat's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    at home
    Posts
    5,750
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    My Spotify

    ReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputation
    414 (x8)

    can you please post the message you get here ?
    Blackhat's new blog network for terrain crafters!
    www.terraincrafters.com

  4. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Montgomery, Illinois
    Age
    41
    Posts
    764
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ReputationReputationReputationReputation
    80 (x2)

    O.K. the box comes up that says Internet Explorer Script Error. The message inside the box is as follows:

    Script Error

    Line: 80

    Char: 34

    Error: Expected

    Code: 0

    URL: http://ads.gmodules.com/ig/ifr?
    url=http://www.idiom.com/~asah/igp/728x90-ebay-
    v12.xml&op_clickurl=http://pagead2.googlesyndication.com/p

    Then it asks if I want to continue running scripts. If I say "Yes" I have to hit Yes twice to make it work and the same message appears on any new page I go to. If I hit"No" then it dissappears and everything seems fine but when I post I am unable to use the smileys or the toolbar for Bold, Underline, etc..

    Hopefully this helps and thanks for the quick response.

  5. #4
    LO's Shadow Captain Lost Nemesis's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Virginia, USA
    Age
    27
    Posts
    12,783
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Reputation
    ReputationReputationReputationReputation
    830 (x8)

    Try Firefox. I don't think I've ever gotten that problem with it.

  6. #5
    The Landlord Blackhat's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    at home
    Posts
    5,750
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    My Spotify

    ReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputation
    414 (x8)

    seems like its the google adsense. They might be testing out some new stuff so its probably just for a little while. Let us know if it keeps happening
    Blackhat's new blog network for terrain crafters!
    www.terraincrafters.com

  7. #6
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Montgomery, Illinois
    Age
    41
    Posts
    764
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ReputationReputationReputationReputation
    80 (x2)

    Just an update. I did not get that error message today. Thanks for your help.

  8. #7
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Montgomery, Illinois
    Age
    41
    Posts
    764
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ReputationReputationReputationReputation
    80 (x2)

    I guess I spoke too soon. The same message has returned.

  9. #8
    The Landlord Blackhat's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    at home
    Posts
    5,750
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    My Spotify

    ReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputation
    414 (x8)

    can you check if this happens when the shoppingcart ad is in the header ?
    Blackhat's new blog network for terrain crafters!
    www.terraincrafters.com

  10. #9
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Montgomery, Illinois
    Age
    41
    Posts
    764
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ReputationReputationReputationReputation
    80 (x2)

    Yesterday was fine but today the error was back. Sorry for my total lack of knowledge in this area but if by header you mean the area directly to the right of the Librarium Online title at the top then today there was a Vassal 40K link there.

    Edit: After logging off and logging back in I did not get the message. "Subscribe to LO now" was in the top right corner this time.
    Last edited by NecroNid; March 12th, 2008 at 16:30.

  11. #10
    The Landlord Blackhat's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    at home
    Posts
    5,750
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    My Spotify

    ReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputationReputation
    414 (x8)

    I will check with explorer to see if I can reproduce the error
    Blackhat's new blog network for terrain crafters!
    www.terraincrafters.com

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts